0 Läs mer >>
Hej igen! här kommer två fina bilder från återinsparken, lite sent, men tänkte, varför inte lägga upp liksom? :)
 
 
 
 

Återinsparken

0 Läs mer >>
Här har ni mina laxburgare! Hälften mjöl och häften lax typ, väldigt mäktiga, men goda!


Känner att detta är min "matlagningsvecka", då jag tycker det är kul att laga mat! Nästa vecka blir det väll bara nudlar..

Dessutom har jag och Lowe beslutat oss om att vi ska handla på Maxi, storhandla en gång i veckan, istället för Coop.. För det är stört dyrt!

En mango för 20 spänn liksom?! Maxi tar 10 för en..

Vad äter alla andra till kvällsmat? :)

Laxburgare

0 Läs mer >>
Hej igen!
Okej, nu får jag skärpa mig!
Iallafall, har glömr lägga upp lite bilder, tänkte att jag kunde lägga upp dem nu!

Lite från den 20 oktober, då Lowes födelsedagspresent från mig äntligen kom, och jag fixade en pannkakstårta och lite rosor!




Han fick en t-shirt , en necessär och 2,5 kg olika sorter av Marabous choklad såklart! Har inte fotat detta än dock!

Sen en väldigt fin bild från Återinsparken!

Och kyckling tortillas som vi har ätit nu i veckan!



Idag har det inte hänt så mycket heller, tvättat och gått en runda på stan! Lowe har köpt en platta med hjul som han kan ha sin 3D skrivare på..

Ikväll ska jag göra laxburgare, bild kommer! Lowe var inte så förtjust i att jag först hade tänkt göra något med torsk, så vi möttes halvvägs och detta blev då resultatet!

Kram på er!
 

301014 torsdag

0 Läs mer >>
Hej igen! Ingen uppdatering på hela veckan, illa illa! 
Men det har varit mycket plugg! Och sedan återinspark i onsdags, vilket var väldigt kul! 

Och igår var det tenta också, gick sådär faktiskt..
Det var ju 5 ämnen som vi har haft i denna kursen, och en uppgift för varje ämne. Och det är ju bra att varje fråga bedöms var för sig, så om jag klarar 2 och men inte dem andra tre, så behöver jag bara göra om dem jag inte klarar, vilket är skönt :)

Så det blir nog att göra omtenta tror jag, men den är om en månad bara, och nu vet jag lite mer vad jag ska plugga på! Så då ska det nog gå som smort!

Nu är jag och Lowe iallafall i Steninge, och myser med tvillingarna som är hemma nu! Och Putte och Reneé såklart :) 

Kram på er!

251014 lördag

0 Läs mer >>
Tjolahopp! Idag har jag varit i Frösakull och Lowe i Steninge! Det har blivit plugg för hela slanten! Sedan blev det middag och efter det film! Lowe tittade förbi också, då alla hade flytt Grottelyckan, det blev "The edge of tomorrow" iallafall!
 
Jag och Lowe har redan sett den på bio innan, men varken mor, far eller lillebror hade sett den, så det var bara att visa den!
 
De tyckte den var krånglig, men jag tycker fortfarande att den är bra :D
 
 

191014 söndag

0 Läs mer >>
Dåså! Då var det dags för Lowe att fylla 20 år! Bara två månader tills jag är 20,..

Han blev sjungen för iallafall, fick massa fina presenter (inte mina än dock, dem har inte kommit än..)och på kvällen blev det partaj! 

Mycket trevligt! Verkar på Lowe att det blev en lyckad födelsedag också :) 

Tack för en trevlig kväll alla som var där! 

Kram på er!

180914 lördag

0 Läs mer >>
Tjolahoppsan!
Idag har jag varit med Fia, ätit popcorn, glass och chips, och kollat film hela dagen! och Lowe har varit hos sig :)
Kändes tråkigt att detta var sista gången jag träffade Fia på ett halvår.. går att hälsa på, men som student nu så känns en biljett till Australien rätt långt borta! Får se om jag har penningen till det innan hon åker hem!
Hoppas du får det riktigt jävla bra i Australien min lilla pudding! Will miss u a lot!
 

Nu har Fia åkt hem, jag ska snart åka och hämta en fläskfilé pizza och en kycklingsallad från Gillbergs till mig och Viktor, då Hampus är i Lund, Mamma på oktoberfest (kanske slinker upp en bild på hennes utklädnad om jag får hennes tillåtelse? ;)) och pappa jobbar! 
 
Sedan så blir det Grottelyckan och sova där! 
 
Och imorgon blir Lowe 20 år! Spännande :D
 
Kram på er!
 
 

171014 fredag

0 Läs mer >>
Hej igen!
Idag gick jag i skolan från 09.00 till 14.30! Påvägen hem så blev jag "utskälld" av en gammal tant som ropade efter mig att "detta är en gågata, så cykla någon annanstans!" när jag behövde gå inom Åhlens på vägen hem.. finns inte så många andra vägar att cykla till Åhlens om inte på kullerstengatan! Och det är många som cyklar där+ att det står ingen "ej cykel"-skylt någonstans där som jag har sett iallafall.. aja :)
 
Sedan var det slappa och packa inför helgen, då vårat tåg gick 18.30 :) Det enda tåget som gick innan 18.30 och efter att jag hade slutat vad 14.35.. kändes lite tajt att hinna med alltså!
 

Jaojao, med mackor, chokladbollar och kardemummaskorpor så klarade vi oss finfint! Vi var framme 21.40 i Halmstad och blev hämtade av snälla Hampus :)
 
Sedan var det att sova!
 
Kramkram!

161014 torsdag

0 Läs mer >>
Hejsan!
Idag har det varit skolledigt, från föreläsningarna iallafall. Gick till skolan ändå och satt med min studiegrupp och pluggade inför tentan nästa fredag! Mycket vi ska kunna alltså.. det är ju på hela kursen! Suck...
 
Jag hade också mitt VFU samtal! Det gick bra, dock påpekande han (som svenska lärare) att min text var alldeles för lång (gränsen var ca 800 ord, jag skrev 1200). Han sa att om det hade varit svenska bedömning på detta så hade jag fått IG, vilket jag ändå kan förstå! Men han sa att mitt språk var bra iallafall! :)
Och han trodde också att jag verkade passa som lärare, det hade han sagt till alla som hade haft VFU samtal tidigare med honom, då han berättade om man trodde det var ett yrke för dem, och han sa även till mig att det var flera han hade sagt till som han inte trodde var lämpade för yrket.. var glad att det inte var jag iallafall!
 
Nästa VFU är om 1,5 år, alltså våren 2016, ett litet tag kvar alltså!
 
Sedan så tog jag och Lowe bussen till IKEA för att köpa en sminkspegel till mig, och även ledlampor som ska sitta vid sidan om! Sen köpte vi en lampa till hallen också, dock fick vi inte upp något av de, lite komplicerat för oss verkar det som ;)
 
Jao jao, jag läste ut min bok som jag har en uppgift till som ska vara inne på söndag! 170 sidor på 2 timmar, mycket för att vara mig! Somnade inte en enda gång, helt otroligt!
 
Kram på er!
 

151014 onsdag

0 Läs mer >>
Tjolahoppsan!
Idag hade jag föreläsningar från 08.00-14.30! Var väldigt roligt att få träffa alla sina kompisar igen!

Efter detta så gick jag och Lowe till Maxi, för att hämta ut lite tavelhyllor som jag har beställt från Jysk! Och nej, inga tavlor ska stå på dem, utan mina nagellack! Så när vi kom hem satte vi igång att skruva fast dem!

Före



Under


Efter





Hur nöjd som helst!!
Till detta så blev det fryspizza till kvällsmat!

Kram på er!

141014 tisdag

0 Läs mer >>
Hej igen!
Idag var det ingen skola, men åkte till skolan för att köpa en biljett till Återinsparken! Ska bli väldigt kul! Men kommer garanterat tappa bort biljetten..


Pytteliten!

Aja, i samband med det så lämnade jag in VFU uppgiften! Kändes skönt att få det gjort iallafall :)

Sen hände det inget mer på denna dagen! Jag somnade sittandes i ett försök att läsa klart den ungdomsboken vi skulle göra en uppgift på, så det tog lite på dagen dåra :)

Kram på er!

131410 måndag

1 Läs mer >>
Hej igen!
Idag har det bara varit slappedag!
Lowe har varit på Maxi och köpt ren aceton, och jag har varit en sväng på biblioteket, och lånat alla deras virkböcker! Haha kände att nu när jag har fått alla mina garnnystan så kan jag sätta igång ordentligt! 

Annars då? Äta rester hela dagen, blir nog likadant imon med, men det positiva med det är ju att man inte behöver göra ny mat :) tacos funkar alltid!


Sen printade Lowe ut en väldigt fin elefant till mig (han har ju skaffat sig en liten 3D printer nu), visst är den fin?



Har inget mer att berätta för dagen dessvärre, imon ska jag dock lämna in min VFU uppgift, skönt att ha bockat av den! 

Kram på er!

121014 söndag

0 Läs mer >>
Tjolahopp!
Idag fick vi finbesök av Martina och Torbjörn!
Dem hade varit så gulliga och tagit med hela min garnkorg upp hit, även en äppelkaka och päron! Mumsigt!
 
Så det blev först lite äppelkaka fika, sedan en rundtur i staden, kollade lite i affärer och sedan åt vi på en libanesisk resturang väldigt nära oss! Så inte samma som vi var på med Stig och Ingrid, utan en annan! Supersmarrigt! Det var mycket jag inte orkade äta upp, så jag fick en takeway låda att lägga mina rester i och ta hem! Blev en hel matlåda! Och den ska jag spara och mumsa på snart ;)
 
Efter detta gick vi en till runda, skönt att röra på sig lite efter den måltiden!
Och efter en liten tripp, så stannade vi till vid ett fik som heter Bryggan, och tog en varsin kaffe och njöt av solskenet!
 

Sen så gick vi lite till, och sedan gick vi tillbaka till lägenheten! och där satt vi och fikade kardemummaskorpor tills det blev mörkt och det var dags att köra hem!
 
Väldigt mysig dag, och väldigt trevligt med besök! Det tackar vi för :)
 
Sedan så blev det en film innan vi somnade 
 
Kram kram!

111014 lördag

0 Läs mer >>
Hej igen!
Idag var det sista dagen på praktiken! Lite tråkigt, men ändå kul att komma tillbaka och träffa klasskompisarna :) 

Jag fick höra många gånger att jag var välkommen  tillbaka, så det var kul att få höra! Och dessutom fick jag en kram av varje elev när de skulle gå hem, mysigt med kramar med! 

Sen blev det tacos till kvällsmat! Vi testade dem "båtbröden" goda faktiskt! Precis som mjuka bröd, formade som båtar!




Nom nom!

Nu har vi kollat på Maleficent och imon får vi finbesök igen!



Kramkram

101014 fredag

0 Läs mer >>
Tjolahopp!
Idag hade jag min intervju med min handledare, gick finfint!
Utöver den normala skoldagen fick jag sitta med på deras discosnack! De är ju äldst på skolan nu, så de ska hålla i skolans disco! Förstår att de längtar till discot, själv kommer man precis ihåg hur roligt det var att hålla i discot!
 
Iallafall, kom hem efter skolan och tog det lungt, innan jag och Lowe gick en runda. Sen handlade vi lite inför kvällsmaten ikväll och i morgon, och sedan satte jag igång med kvällsmaten!
 

Wok blev det! Med champinjoner och broccoli bland annat, mumsigt! Dessutom fick jag extra champinjoner, då jag fick Lowes!
 
Sen hoppade han iväg till gymmet, och jag har bara slappat i sängen sedan dess, 
nu ska jag nog läsa lite och sen nana och ladda inför sista VFU dagen!
 
Kram på er!
 

091014 torsdag

0 Läs mer >>
Hej! Idag var det inte min morgon...

Först kom jag på att idag skulle jag och Lowe på Laila bagges föreläsning som var på HLK.. Men sen när jag kollar i kalendern, så visade det sig att det var igår...
Grrrrrr.... Varför händer detta mig? För att jag är jävligt klantig antar jag.. Men ändå,hade så gärna velat gå på den! Jag menar, hur ofta åker Laila till HLK? Eller Jönköping över huvudtaget? Får hoppas hon kommer nästa år..

sen efter jag kom på det så kollade jag klockan, där visaren står på att bussen ska gå från hållplatsen NU denna minut! Så jag sprang och hoppade bokstavligen ner för trapporna, och hann precis med bussen! Hade där inte stått någon annan som skulle med samma buss, hade jag garanterat missat den... 

Suck.. Aja det var det som gick sådär under dagen, resten av dagen flöt på!

När jag kom hem satte jag mig med intervjufrågorna, eftersom jag ska intervjua min handledare imon! Det ingår i själva uppgiften som ska lämnas in nästa vecka :)

Annars då? Pasta carbonara med rostad vitlök till kvällsmat, mumsigt! Vi hade hur mycket vitlök som helst i kylen, så vi kände därför för att göra några i ugnen :)




Sen då, Jurassic Park 2 och läggdags, och ladda för näst sista praktikdagen för denna gången!


Nattinatti!

081014 onsdag