0 Läs mer >>
Hejhopp!
Började dagen med att cykla i skolan för att plugga med mina kompisar, satt i skolan från 11-17, så det blev en lång dag! (Än vad jag är van vid iallafall)

Sedan blev det att ta det lungt och skriva på arbetet som ska in imon. Ska bara finslipa imon, sen åker det in!

Rester till kvällsmat blev det iallafall, och det blev inte så mycket mer än det idag :)

Imom bär det av mot Halmstad!

Får bli en gammal bild på mig och Tintin från förra sommaren!



Wednesday

0 Läs mer >>
Hejsan! Idag började jag dagen med en muntlig presentation i skolan.
Det tråkiga var att vi var 6 grupper, 3 rum, så vi var 2 grupper i varje rum. Och 1 lärare..
Vilket betydde att hon gick runt imellan rummen, och lyssade inte på alla. Hon hörde t.ex. inget av det jag hade suttit och förberett, vilket kändes lite onödigt faktiskt. Man fick alltså G om man var där och U om man inte var där...

Jaja, det var lätt avklarat iallafall!
Sedan slappade vi lite innan vi gick till Brandtornet för att prata med dem om ett eventuellt byte med ett par andra studenters lägenhet. Men det fick vi inte, eller jag fick deras, men eftersom dem var två studenter, så fick dem inte bo i våran.. Wierd,..

Vi sa upp lägenheten iallafall, så vi får hålla utkik under sommaren helt enkelt! Dock behöver vi betala lägenheten tills den 31/7.. jao jao :)

Sedan blev det Body Pump, skriva på arbetet och käka spaghetti och köttfärsås


Tuesday

0 Läs mer >>
Hej igen! 
Idag så råkade vi sova väldigt länge, då vi råkade stänga av klockan,.. Men men!

Så vi har inte hittat på så mycket idag, slappat, jag har pluggat lite, och sedan på kvällen gick vi ut en runda, Lowe fotade lite med, dem bilderna kommer nog upp snart, men här är en mobil bild iallafall!


"Karibisk Soppa" med paprika bitar i till kvällsmat!

Och sedan en film; "Apollo 13"!

Sunday

0 Läs mer >>
Hej! Idag så vaknade vi och började direkt städa lägenheten, då ett par skulle komma förbi och kolla hur den såg ut! Ska eventuellt hyra deras etta i höst, så ska komma förbi i veckan till dem och se hur det ser ut där :) 500 m från högskolan låter bra iallafall!

Sedan så var det så rent och allt undanplockat, att jag inte visste vad jag skulle hitta på riktigt haha, men jag rensade datorn och la över allt på hårddisken, så att jag kunde uppdatera den iallafall!

Vi gick en sväng till en utställning på Hovrättstorget, polisen och försvarsmakten visade upp sina bilar och sånt. Hos försvarsmakten fick man även testa att häva sig upp på en stång ovanför huvudet och hålla kvar sig där uppe, och så tog dem tiden åt en. Lowe testade och lyckades hålla sig uppe i 69 sekunder! På deras tavla över dagen så låg Lowe 3:a :) kul skoj!

Sedan så tvättade vi med, dock slutade en maskin att funka igen, så en maskintvätt fick hänga med upp dyngblöt och fortfarande tvättmedel kvar, som sist.. Ska boka en ny tvättid och torka det, för nu hänger det på stället i duschen!

Sedan slappade vi bara och kollade film, "Good Kill"!

En god stek på det!



Saturday

0 Läs mer >>
Hej! Idag var det fredag igen, började med en lång sovmorgon och sedan sortera blöjor hela dagen! 

Ett träningspass och sedan pannkakor till kvällsmat haha! Såg hallonsylten i kylskåpet och blev sugen direkt, ibland får man faktiskt njuta. Och så är det fredag med för den delen ;)



Friday

0 Läs mer >>
Hejsan! Idag var det skola från 9-12, sedan hem, käka lunch och slappa lite :) ingen Offe idag tyvärr..

Till lunch blev det stekt torsk med lite sallad :)




Sedan träffade jag faktiskt en kompis på Bryggan och tog en ceasarsallad! Det var en tjej som jag har träffat några gånger i Halmstad som fick veta att jag bodde här, och så hörde hon av sig :) så det var trevligt!


Thursday

1 Läs mer >>
Hej!
Idag började vi dagen med en Offe runda, hade på mig alldeles för mycket kläder... Varmt är det idag kan jag tala om för er!




Sedan blev vi faktiskt tillsagda när vi gick på stranden.. Några kommunsanställda antar jag, som ville påminna om att det var förbjudet att gå med hundar på stranden från och med den 1/4, trodde det var den 1/5! Han var bara snäll och påminnde, men stackars lille Offe som älskar stranden.. :(

Sedan blev det sol och lunch på en stol på balkongen! Stolen stekte verkligen, blev röd på armarna efter tio min.. akta er! Måste hitta solskydd, eller köpa får jag nog göra eftersom jag inte har tagit upp något..

Sedan blev det träning iallafall! Cx worx och 15 min på bandet! Skönt :) 

Sedan serverade Lowe mig hamburgare när jag kom hem!



Wednesday

0 Läs mer >>
Hej! Idag började jag dagen med att gå till skolan för en tre timmars föreläsning! 

Efter det blev det en köttisbit till lunch, Lowe köpte ett par då dem var så billiga, och goda också, nom nom!


Sedan blev det en runda på stranden med Offe, och sedan Body Pump! Aj mina ben och axlar säger jag bara..

Sedan gjorde jag en Quorn gryta med sånna frysta Quorn bitar! Lowe hade inte smakat det innan, och han tyckte det var gott faktiskt! Ska köra på mer vegetariskt nu, tror inte vi behöver så mycket rött kött som vi äter nu :)

Och sedan blev det Lejonkungen 3! Ja den finns, OCH JAG HAR MISSAT DEN?! Inte okej.. 

Trodde den inte skulle vara så bra,( då jag hade höga förväntningar) men den var överraskande bra! Men man måste se 1:an och 2;an för att fatta, så gör det! ;)

Tuesday

0 Läs mer >>
Hejsan! Dålig uppdatering nu, jag vet! Men helgen har varit fullspäckad med jobb, sen vila både fötter och armar från glasslevande och sova, så det har inte varit så mycket att skriva om faktiskt..
 
Idag så var tanken först att ta tåget hem till Jönköping vid 12, så att jag var hemma 4, men det var så fint väder, så det blev att ta tåget vid 4 istället och njuta av solen några extra timmar! Kändes tråkigt att behöva sitta på ett tåg i det fina vädret!
 
Vädret resulterade i det här iallafall, fast det var varmt, så tänkte jag inte tillräckligt långt.. (solen tar ju oavsett om det blåser eller inte såklart, men jag tänkte inte så långt idag..
 



Halva ansiktet och en liten fläck på bringan då jag knäppte upp luvtröjan lite grann... att jag aldrig lär mig! Det blir aloe vera på det! Syns inte så tydligt på bilderna dock, men röd är jag indeed..
 
Lowe hade gjort go go mat som jag fick nomma i mig efter tågresan, och så blev det det nya avsnittet av Game of Thrones!




the Weekend

0 Läs mer >>
Hej! 
Idag så är det ingen skola, men skulle köpa en bok av en tjej på skolan, så drog med Offe ut i regnet för att köpa den. 

Sedan torkade vi till oss i soffan och sedan ut på en andra runda! 

Lowe åkte till badhuset för att provdyka, men fick väldigt ont i örat och fick åka bort och kolla upp det, och det visade sig att han hade fått hål på trumhinnan. Ajsin bajsin..det blir antibiotika i 8 veckor för det!

Jag drog iväg på ett cx pass och sprang en kvart innan, väldigt skön träning som vanligt!

Till kvällsmat blev det tacos!

Sedan kollade vi Lejonkungen 2!

Wednesday

1 Läs mer >>
Hej! Idag så var det skola faktiskt, inte vanligt hehe..

Gick till 12, sedan kom jag hem till Offe och Lowe och gosade ner mig i soffan efter att ha cyklat i ösregn, sedan fick jag även i mig en god tonfisksallad till lunch!

Nomnom!
Sedan så gick jag in på datorn för att kolla resultatet av provet jag gjorde i lördags, och fick en väldigt förvånande resultat!

Det är så, att vi har två skol appar;
Ju mobile = där man kollar schemat, kollar tentamenstillfällen, resultat, bokar grupprum osv
Pingpong = där man kollar föreläsningar, uppgifter och också resultat eller typ "Mål&Framsteg" som det heter, som visar hur många procet av kursen du har klarat av.

Jag brukar oftast gå in på Ju mobile för att kunna kolla snabbt vad jag fick, och gjorde det denna gången med. Idag dock för att jag var inne på datorn, så gick jag in på Pingpong och kollade "Mål&Framsteg", och där stod det att jag hade blivit godkänd! 

Det förvånande med detta resultatet, va att det var "singnerat godkänt" i mars. Jag gjorde tentan första gången den 6 mars, och datumet för mitt resultat var skrivet den 18:de mars.. 

Detta betyder alltså att jag gjorde tentan i lördags helt i onödan, jag hade alltså klarat det på första försöket! Vet inte om jag skulle skratta eller gråta för att jag har irriterat mig så länge på att provet var dåligt gjort, men men! Så nu har jag inga kurser efter mig!

Iallafall, råkade somna i två timmar i soffan med Offe, tills hon blev hämtad, och så stack jag och körde lite Bodypump, så himla skönt! Slut i varenda muskel nu..

Sedan blev det pasta carbonara, inte världens bästa mat för min mage att äta, men har man inte tagit upp något från frysen så får det blir såhär va! 
Gott var de dock, innan jag fick ont i magen..







Tuesday

0 Läs mer >>
Hej igen!
Idag så tog jag extra sovmorgon, är så jäkla trött hela tiden?? 

Iallafall, jag och Lowe gick ut på en promenad med Offe, och såhär glad var hon på promenaden idag!








Dra sig i sanden är ju alltid kul med tydligen :)

Sedan slappade vi, tvättade lite också, innan jag körde ett bodybalance pass  igen! Idag var det ett teknikpass som dem slänger in då och då, jättebra att dem kommer och petar på en extra mycket ibland :)

Sedan gjorde Lowe god kyckling, curry och banangryta till kvällsmat!

Och så såg vi första avsnittet av nya säsongen av Game Of Thrones som kom ut idag! 

Monday

1 Läs mer >>
Hejsan alla! Hoppas alla har haft en bra helg, för det har jag!

Glömde berätta att jag fick VG på min senaste muntliga presentation, hur glad som helst för det! Älskar powerpoint haha

Sen idag har vi inte gjort speciellt mycket alls faktiskt.. 
Bodybalance och ja här är kvällsmaten!


Nomnom!

Sunday

0 Läs mer >>
Hej!
Min lördag började inte så likt er andras lördag kanske, var på skolan 8 för att skriva tenta. Gick sådär faktiskt, var samma tenta som sist, men tänkte inte att det skulle komma samma igen, så pluggade inte på just det provet, men alla andra föreläsningar och sånt pluggade jag på, ändå massa ord som jag inte hade hört innan... well well! Kan inte göra så mycket åt det just nu :) Det värsta som kan hända är ju att jag får göra om det bara :)
 
Sedan hem, käka lunch och sedan kolla på skolans dodgeball turnering med Semra, Adam och Sahar! Roligt roligt!
Efter det så blev det att spontant köra engångsgrill, kycklingkorv och kila bort till Johan och Andreas för en grillning i det fina vädret! Mycket trevlig kväll!
Sahar hade marinerat kyckling sedan någon dag innan och Semra hade tagit med någon turkisk paprika, en svagare variant av jalapeno!



Semra och Johan posar fint!
Sahar, Jag och Semra!
 
Sjukt ändå att jag är 20, och dem andra är 26 och 30?! Så roligt man kan ha ihop oavsett ålder!
 
Så nu blir det snart sänggång!
 

Saturday

0 Läs mer >>
Hejsan!
Idag så började dagen med att hämta Offe såklart, gå en runda med henne, slappa lite, plugga lite inför tentan imon.. och jaa :)
 
Träning stod på schemat, CXWORX, gött med lite träning! Blev inget under påsken, så får ta igen nu helt enkelt :)
En dusch på det och sedan gick jag och Lowe till hemmakväll och köpte lite chips, och sedan förbi COOP för att köpa något gott kött, ibland glömmer man ju att ta upp ur frysen på morgonen..
 
Vi hittade färdigkryddade kotletter i ett tvåpack, väldigt billiga, kom inte ihåg priset dock.. och detta kokade Lowe ihop:
 


Hur gott som helst!
Detta fick då avsluta vår kväll! 
Trevlig helg på er!

Friday

0 Läs mer >>
Hej!
Idag vaknade jag med en riktig huvudvärk och ont i halsen. Skulle egentligen till skolan idag, men hoppade det, så var ändå upp med tuppen vid 8, dock somnade jag om i soffan någon halvtimme senare..
 
Sedan tog vi en strandpromenad, Lowe följde också med! Han fotade lite när jag satt och tömde mina skor från sand, och Offe ser väldigt rolig ut när hennes skägg flyger runt i ansiktet på henne haha!
 
 
 
 
 
 
Hon är så söt så!
 
Sedan blev det att plugga för min del! Har ju tentan på lördag (lustigt att den är på en lördag...), 
 
Sen kändes huvudvärken och halsontet mycket bättre, så kilade iväg på ett bodybalance pass, verkligen skönt!
 
Nu sitter jag och äter rester, och så är det bara att koppla av lite innan läggdags!
 
 
 

Thursday