Saturday

Hej! Idag så vaknade vi och började direkt städa lägenheten, då ett par skulle komma förbi och kolla hur den såg ut! Ska eventuellt hyra deras etta i höst, så ska komma förbi i veckan till dem och se hur det ser ut där :) 500 m från högskolan låter bra iallafall!

Sedan så var det så rent och allt undanplockat, att jag inte visste vad jag skulle hitta på riktigt haha, men jag rensade datorn och la över allt på hårddisken, så att jag kunde uppdatera den iallafall!

Vi gick en sväng till en utställning på Hovrättstorget, polisen och försvarsmakten visade upp sina bilar och sånt. Hos försvarsmakten fick man även testa att häva sig upp på en stång ovanför huvudet och hålla kvar sig där uppe, och så tog dem tiden åt en. Lowe testade och lyckades hålla sig uppe i 69 sekunder! På deras tavla över dagen så låg Lowe 3:a :) kul skoj!

Sedan så tvättade vi med, dock slutade en maskin att funka igen, så en maskintvätt fick hänga med upp dyngblöt och fortfarande tvättmedel kvar, som sist.. Ska boka en ny tvättid och torka det, för nu hänger det på stället i duschen!

Sedan slappade vi bara och kollade film, "Good Kill"!

En god stek på det!



Kommentera här: