0 Läs mer >>
Hallå!
Idag var jag på skolan strax efter 8 och pluggade med mina polare, till halv 6.. tenta imon ju!
Vi får ha med alla böcker, anteckningar och föreläsningar(powerpoints), och utöver det så har jag skrivit en egen begreppslista, ett riktigt begrepps prov känner jag på mig!
 
 

Organiserat va? ;) till och med i bokstavsordning! 
 
Får se om det bidrog till ett G, det återstår att se imon!
Nu har jag packat inför resan mot Göteborg imon, för där ska jag träffa lilla mammsen! Blir lite shopping (med betoning på lite, då soffan slukade det mesta från spargrisen..), mys på hotell med middag och övernattning, och på lördagen blir det julmarknad på Liseberg! :D Bra slut på veckan och perfekt att göra det efter tentan med! Lowe får klara sig själv, vilket jag tror han gör alldeles utmärkt ;)
 
Nu ska jag sova, tenta imon ju!
Nattinatt!

271114 onsdag

0 Läs mer >>
Här kommer några av bilderna som Lowe fotade på vår senaste promenad, kommer fler, men dessa är redigerade hitills! (tar tid att redigera bort dubbelhakor ;) ) Det blev dock en del på mig, vilket inte var meningen kanske, men men!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från promenade...

0 Läs mer >>
Hallå! Idag började jag med att försöka ta tag i mobilproblemet.. jag lyckades hitta ett erbjudande hos tele2, 30% rabatt på ett abonnemang! Hur bra som helst, så jag tänkte ta bussen till A6, för att fixa abonnemanget! Men då kommer problem nr uno upp;
- ingen täckning så att jag kan köpa bussbiljett (och nej mamma, det låg inte typ på samma gata ;) ).
- dem tar inte kort på bussen och jag har inga kontanter! 
Suck, hallandstrafiken är rätt bra ändå!

Sen försökte jag skaffa det hemifrån, och då såg jag även att rabatten gällde endast på webbshopen! Så det var ju "tur" att jag inte åkte till A6 iallafall!
MEN numero dos
- man var tvungen att logga in med mecenat kortet, vilket jag har glömt inloggningen till.. Så jag skickade lösenordet till mejlen som man kan göra om man har glömt det, men där kommer numero tres;
- mejladressen jag hade till kortet, tog jag bort, och alltså fick jag inget mejl..
Tänkte att jag kunde mejla mecenat och fråga om hjälp, MEN numero quatro;
-dem har bara kundtjänst på telefon mellan 8-15, vilket klockan redan hade hunnit bli..

Så, jag hittade ett nytt abonnemang, hos hallon.se! Låter konstigt, men det är nytt och billigt! Fria sms, 60 samtal, 2gv surf för 99/mån! Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid! Hur bra som helst! Får dock stå ut med att det är en systeroperatör till 3...

Så nu ska simkortet anlända om 1-3 arvbetsdagar! Hoppas att jag får det imon... Blir lite jobbigt om jag ska hitta mamma i Göteborg på fredag utan mobil.. Men det löser sig förmodligen!
Sa han som sket i vasken! (Ta bort förmodligen bara, så blir skämtet bättre!) och ja det är en man i detta fallet, eller förresten, om jag ska bli lärare får det bli att säga hen! Byt ut han mot hen och ta bort förmodligen!

Antar att skämtet inte blev så roligt längre :(

Kvällen avslutades med plugg, kladdkaka och panpizza! Natti!

261114 onsdag

0 Läs mer >>
Hallå!
Idag var jag uppe och pluggade med två kompisar, blev inte mycket gjort, men pluggade när jag kom hem också :) 

Det blev en lång runda i kylan på eftermiddagen, bättre bilder kommer!! Blev många fina! Underbart väder var det!




Juste, köade i 2,5 h för att få biljett till nästa sittning! Hade vi kommit en kvart senare, så hade vi inte fått några! Så det var ju bra hehe., ska tydligen vara den bästa sittningen!

Sen åkte jag till 3 för att kolla felet med mobilen, tänkte att det skulle va massa kö igeb, men var det inte! Det var bara jag, och dem öppnade dörren för mig också! Så det började bra iallafall,..
Jag berättade vad det var för fel och han frågade hur länge jag hade haft den, ca 2 år sa jag. "Ja då är det kanske dags att byta!". Så tydligen funkar det inte att ha en mobil så "länge" ;)
Sen berättade jag att jag skulle säga upp mig från mitt abonnemang, och då var det inte så intressant att hjälpa mig längre! "Nä ditt nummer är borta, så jag kan inget göra! Tyvärr!"
Så jag fick cykla ilsket hem och börja leta abonnemang.

Jag har tänkt köpa det som Lowe och Nicco har, dvs Tele2 kompis! Billigt och bra! Men nu har ju tele2 börjat med någon ny grej; "Vi slopar paketen och så får du plocka ihop det själv istället!" Så står det kanske inte riktigt, men det är det dem har gjort! 
Så det finns alltså inget paket abonnemang klart för studenter längre, bajs då!

Sen blev det en lugn kväll efter att jag hade lugnat ner mig lite.. 

251114 tisdag

0 Läs mer >>
Hallå allesammans! Idag är det exakt en månad till julafton! Tjuhu!

Idag började jag morgonen med att skriva en omtenta, klarade ju 1 av 5 frågor sist, så gjorde om de 4 jag missade, och det gick galant! Tror jag.. Tre veckor återstår innan jag får veta..

Sedan så hade vi en föreläsning inför tentan på torsdag, så nu vet vi ungefär hur det upplägget ser ut, så det känns bra!

Sedan bestämde jag mig för att köra lite pump, inte alls sugen egentligen, men vet hur nöjd jag är efter och hur skönt det är med träningsvärk. Och jag har ont i armar och ben, nu! 5 timmar efter passet! Hade det precis när jag kom hem med, tog lite för mycket vikt , men det är skönt att jag orkar passet! Knappt  haha

Sedan blev det nudlar till kvällsmat, inte jättebra mat idag, macka till frukost, macka till lunch, lite soppa och macka till "mellanmål" och nudlar.. Men vi försöker äta upp maten vi har hemma innan vi köper nytt, och efter soffan så får det bli nudlar! :) men det funkar ändå!

Imon ska jag till skolan vid 8 igen, då jag ska plugga lite med mina kompisar, efter det ska jag nog fixa mobilen, för den funkar fortfarande inte. Det går också bara att skicka imessage och inte vanliga sms.. Så simkortet ska bytas ut imon!

Sen tänkte jag faktiskt lämna ut lite cv:n!  Helgjobb är alltid bra!
 

241114 måndag

0 Läs mer >>
Hallå igen!
Idag har vi slappat och jag har pluggat. En liten tripp till maxi för att köpa nudlar, och hamburgare till kvällsmat!


Efter det blev det film; Sniwpiercer! Mycket bra!

Förresten, ni som försöker ringa mig, kan ge upp nu, för det funkar inte på min mobil längre,. Smsa går dock! Och Lowes mobil är på, så dit kan ni ringa med!

Nu ska jag sova för imon är det tenta!
Nattinatt!

231114 söndag

0 Läs mer >>
Hallåsan! Idag sov jag äntligen ut lite, och började plugga igen! 

Seda var vi ute och gick en sväng, massa frost och riktigt kallt är det här uppe nu! Till och med isfläckar..

Sedan har jag bara pluggat! Så inget roligt att skriva idag inte..

Kram på er!

221114 lördag

0 Läs mer >>
Idag är det fredag! Tjuhu! Började morgonen att vara på skolan kl 8 för att plugga i tre timmar! Efter det så begav jag mig hem , och sedan till maxi! Köpte lite blandat smått och gott!

Sedan blev det ännu mera plugg.. Två tentor nästa vecka ju, pch den första på måndag! Så det är bara att plugga på!

Sedan blev det kyckling tortillas! Och Lowe målade klart sista lagret på matbordet!


Blev hur fint som helst! Färgen räckte bara till ett extra lager på ovan sidan, så vi får se om vi köper mer för att måla resten också! Men just nu så låter vi det vara så som det är nu :)

Sedan blev det filmkväll och efter det läggdags! 

Kram på er och trevlig helg!

211114 fredag

1 Läs mer >>
Hej hej!
Idag gick jag upp 05.45 för att träna 06.30! Tiidigt.. Jag kunde inte somna kvällen innan heller, så skulle gissa på att jag fick ca 4 timmars sömn?

Men jag blev pigg efter passet! Så efter passet mötte jag och Emmma som jag tränade med, upp några till för att plugga i 3,5 h ungefär! Sedan var det seminare för min del, villet gick väldigt bra det med :)

Så jag hann med väldigt mycket innan kl 12! Jätteskönt! Dock satt jag och pluggade när jag kom hem med..

Sen tvättade jag och Lowe lite, dock så var en maskin sönder märkte vi efter att den hade centifugerat i en timme (på displayen stod det 1 min kvar..) och när vi tog ut kläderna från den maskinen, så var allt dyngsurt! Så blött att. Det rann vatten om dem.. Och så var med tvättmedel kvar på dem.. Så vi kramade ur dem, torkade dem på den tiden vi hade, och så får vi se hur dem känns imon... Om vi behöver tvätta om dem eller inte. Bokade en tvättid imon så jag kan torka till dem lite till ändå :)

Sedan målade vi matbordet ett lager till, kommer behövas ett tredje lager har vi sett!  Men fint blir det!

Sen somnade jag i soffan, och när Lowe väckte mig hade han ställt fram mat på bordet och tänkt ljus! Gulligt! Ett bra sätt att vakna på hehe..
Vi kollade filmen the Iceman medans vi åt, helt okej! Men lite deprimerande film...

Sen var det läggdags!
Kraam!

201114 torsdag

0 Läs mer >>
Hallå!
Morgonen började med att jag hämtade ett bord i Huskvarna som jag skulle köpa på Jönköpings loppis på facebook!
Det kommer från Ikea och kostar 1800kr    från början, men hon sålde det för 400kr! Fynd tänker jag!


Så fint är det! Finns i vitt också, vilket vi tycker är snyggare, så vi ska måla om det! Första lagret färg är redan på!


Så där står det ihopfällt och väntar på ett nytt lager färg som kommer på ikväll! 
Tack till snälla Semra som skjutsade mig och hjälpte mig att hämta bordet! Kärlek till dig!

Sedan har jag pluggat inför måndagens tenta, och har även skrivit klart texten inför morgondagens seminarie! 

Sen så åt vi panpizza, och kollade en film innan vi la oss!

Kram kram!

191114 onsdag

0 Läs mer >>
Hallå!
Idag har jag varit på föreläsning, sen pluggat lite, och efter det körde jag body jam! Sjukt svettigt! Men jävligt gött! :D

Sedan så fick jag kvällsmat lagad till mig av Lowe såklart

Mumma!

Kram på er!

181114 tisdag

0 Läs mer >>
Ja idag känner jag för att tipsa om något supergott!

Jag har nämligen hittat en supergod soppa (ja det är lätt att göra egen, men om man fryser och vill äta något varmt och gott efter skolan, så är det perfekt att bara värma på lite snabbt!)!


Juste, karibisk soppa! Den innehåller röd curry, ananas och ingefära! Hur god som helst!

Dagens tips, dagens tips, trallalalal dagens tips!

Sofia tipsar!

0 Läs mer >>
Hallå igen!
Idag har jag varit på föreläsning, sen blev det en tripp till Maxi, Lowe behövde posta lite blöjor!
 
Sen åt vi pasta carbonara!

Och sen stack lowe och tränade! Jag blev sittandes i soffan såklart och kollade Idol med en chailatte!
 
Sen kom lowe hem och så kollade vi på "Lucy" och åt morotsstavar med hummus dipp till!
 
 
 
Filmtips till er som vill se något nytt..
 
Kram på er!
 

171114 måndag

1 Läs mer >>
Hallåsan!
Idag så har vi städat iordning i lägenheten, då vår fina soffa kommer idag! Och Martina och Torbjörn med förstås!

Så såhär ser våran skönhet ut;

Nypris; 34000... Vi fick den för 8000!

Den var torr dock, och det blev en väldans skillnad efter att den blev insmord med lite lädertvål!

Hur nöjda som helst är vi!

Efter att soffan var på plats så lagDe vi lax i ugn och efter det så blev det spökmaränger till fika! 

Sen bar föräldrarna wetterstrand sig hemåt till Grottelyckan, och jag gjorde mig hemmastadd i soffan!


Ljus och filtar; check!
Sen somnade jag vid 7... Och vid 10... Och i sängen vid 01!

Väldigt behaglig att sova i för er som vill veta det! Så nu kan ni komma på pyjamasparty och sova över hos oss på Rökerigränd!

Sen blev det sen kvällsmat iallafall.. Nudlar!

Kram på er!

161114 söndag

0 Läs mer >>
Hejsan svejsan!
Idag har vi sovit ut! Och inte gjort så mycket mer hehe.. Jo men jag har pluggat lite och börjat skriva på texten till seminariet i veckan! Känns skönt att ha kommit en bit på det!

Sen på kvällen träffade jag lite kompisar pch drack lite vin och spelade rita och gissa! Väldigt trevlig kväll!

Nu sitter jag och Lowe och kollar Oblivion innan vi ska sova :)

Imon blir det finbesök av Martina och Torbjörn, som är så gulliga och tar med en soffa som vi har köpt på blocket! Överraskning blir det för alla ;) inte för mig och Lowe dock, men er andra! Bild kommer imon!

Kram på er!

151114 lördag

0 Läs mer >>
Hallå igen!
Idag var det föreläsning med, sen var det hem och slappa. Sov en timme och sedan började jag plugga lite!

Sedan har vi bara tagit det lugnt! Ätit tacos och sedan kollat Modern family innan vi somnade!


Kram på er och trevlig helg!

141114 fredag