0 Läs mer >>
Hejsan! Idag så blev det att slappa hela förmiddagen, med tanke på den sena kvällen. Sen blev det tvätt, städa, äta rester från gårdagen och senare tog jag en promenad och fotade lite ankor i Stadsparken!

Bilderna är lite mörka, men har inget redigeringsprogram just nu, så ni får tåla bilderna som dem är ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lyckades tajma fotograferingen samtidigt som solen gick ner, därav det dåliga ljuset..
Får försöka fler gånger!
 
Sen blev det hamburgare, vegetarisk som jag fyndade i frysen och reprisen av Melodifestivalen!



280216 söndag

0 Läs mer >>
Hallåsan! Idag blev det först sovmorgon innan jag träffade Viktoria i stan!
Blev lite lunch på Waynes, pulled chicken prioger! Kände för något gojsigare än sallad en lördag ;)


Köpte en tröja, och tänkte köpt planteringskrukor, men det glömde jag bort!

Sen blev det hem, powernap (är så trött hela tiden?!) och ett 8h pass på Pinchos!


 
Ville visa min fina outfit, därav selfien.. Känns lite osmakligt med egopics annars tycker jag.. 
Flugan tog sisådär 10 min att få på! Men snyggt blev det :)

Idag fick jag gå runt och visa gästerna hur det funkar! Ni som har varit på Pinchos känner nog igen att det kommer alltid ngn och förklarar hur man gör när man har satt sig, och det fick jag göra! Kändes kul att få prata mer med gästerna :) tog betalt ngn gång med, men jag kände inte för att ta så mkt betalt själv i början, så hänkade och kollade på mina kollegor :) 

Så, nu är jag äntligen hemma efter en rekordkväll en löningslördag halv 2! Nu ska jag sova! 

270216 lördag

0 Läs mer >>
Hejsan! Äntligen fredag! Inte så stor skillnad för mig kanske, men först var det redovisning med en grupp i skolan. Gick bra, dock så hade vi inte delat upp vem som skulle säga vad, så man fick ju inte berätta så mycket tack vare två andra pratkvarnar, men jag fick sagt lite iallafall!

Sen var vi färdiga innan lunch, jag var helt slut av ngn anledning, så käkade lite soppa till lunch innan jag tog en powernap!

Sen så blev det en promenad upp till Stadsparken! Så fint väder, så kände mig lite tvungen..


Vackert! Inte sugen på att flytta upp nu Lowe? ;)

Massa ankor vid en damm också, skulle haft med mig kameran och fotat lite närmare! Kunde blivit fina bilder 




Sen så blev det tacos till kvällsmat, åt innan 8 för en gångs skull! Brukar alltid bli vid halv nio, nio annars då jag alltid har någonting, men idag var jag tvungen att anpassa mig lite!

För 19.00 så spelade Viktoria innebandymatch i byggnaden mittemot! Så jag kände för att gå dit, fota och hejja lite! Ingen bild från det här just nu, men det kanske kommer om jag får lägg upp lite för henne :)

Viktoria gjorde ett mål och dem vann matchen med 6-5! Och jag var hemma vid 9, och då blev det lite ost och vin till Fångarna på fortet repris!


Sen så blev det läggdags!

260216 fredag

0 Läs mer >>
Hejsan! Idag tog jag en sovmorgon, vaknade dock av mig själv då det sved i huvet när jag andades in, kanske hade något med gårdagens näsblod att göra?
 
Tog tid på mig att fixa mig, och sedan promenerade jag frivilligt bort till skolan faktiskt! Är faktiskt stolt över mig själv som lyckas skicka in allt i tid med tanke på hur mycket vi har haft..
 
Ännu en uppgift ska in imon, så satt med Semra och pratade och skrev lite på den. Intressant det där med våra olika språk på sociala medier (det uppgiften handlar om). Tänk hur många olika språk vi egentligen har personligen, som vi ändrar och anpassar beroende på vart och med vem vi talar med! Man börjar inse vikten av att ha svenska som ämne i skolan..
 
Nästa vecka ska jag ju även tenta om fysiken, och min fysiklärare (som är en av dem bättre jag någonsin har haft!) tog en halvtimme åt sin lediga tid till att hjälpa mig (och egentligen tre andra som inte kom) att förbereda mig inför omtentan! Hur snällt? Hade alltså en privatlektion och fick förklarat allt som jag inte fattade innan. 
Han inspirerar mig väldigt mycket den dära Olle.. så engagerad i sina elever vill jag också bli som lärare! Att få allt att så så enkelt ut med. Varför finns det inte fler som honom? Jag ska se till att bli det iallafall!
 
Lite till plugg efter det och sen kvällskursen i bild!
Vi hade en annan tjej idag, som skulle introducera en uppgift. Vi ska gå till en offentlig miljö och göra det synliga mer synligt. Flummigt, men att vi ska analysera hur man beter sig på denna platsen, hur vet man hur man ska bete sig osv. Intressant ändå! Funderar på antingen ett bibliotek eller ett gym!
 
Under lite prat så kom hon in helt plötsligt på feminism, vilket verkade vara ett ämne som berörde henne..
Hon visade en reklam av Zalando, ni kanske har sett den när en kille filmar sig själv och säger "Låt aldrig din fru, flickvän eller syster hitta Zalando.se" med lite "skräckinslag" för att göra det hemskt. Hon målade dramatiskt en mindmap över en 3x1 meters tavla och gick hela vägen till Eva och Adams paradis senarie för att visa att reklamen ville påminna om att inte låta kvinnor äta av det förbjudna äpplet och förlora kontrollen över sin egen ekonomi. Enligt läraren så visade reklamen alltså på att kvinnor har inte rätten till sin egen ekonomi här, utan att mannen måste informera andra män att hålla koll på sina fruar och andra personer av det motsatta könet. Spännande det dära.. kanske att hon gick lite för långt i syftet med reklamen, vad vet jag!

Så nu har jag ätit kvällsmat, lite torsk, ägg och sallad och skrivit klart uppgiften och skickat in den!
 


 
 
 
 

250216 torsdag

0 Läs mer >>
Hallå! Idag var det en minst sagt stressig morgon!

Vi skulle börjat seminariet 8.30, men det blev inställt såg jag tidigt på morgonen, så jag kunde ligga kvar i sängen, då nästa seminarie skulle börja kl 13.

Men nej, då hade ngra pratat med läraren om att flytta fram det tidigare och börja på det andra direkt, helt utan att kolla med alla om det var okej! Så jag for så snabbt upp ur sängen i stress att jag fick näsblod, sist jag fick det var i samma situation ungefär. Men jag hann!

Vi skulle prata om en bok, och i grupper högläsa en vald bok och berätta en saga. Högläsningen gick över förväntan, mina gruppkamrater tyckte jag var väldigt bra på inlevelser! Mer än vad dem berömde varandra, så det talar förhoppningsvis lite sanning :) och det kan ju aldrig bli fel med lite Sune!

Så det gick bra!

Lite plugg med Semra at my place efter, och sen jobb! Till kvällsmat blev det rester från frysen, nämligen thaigrytan


Har sökt jobb under kvällen också, och fick samtal från Maxi idag! Om en gruppintervju, vilket lät spännande! Dock så kunde jag nte det datumet, då det var mitt i veckan, men hon skulle höra av sig om ett annat tillfälle!

240216 onsdag

0 Läs mer >>
Tja! Idag var det hemfärd för mig till mitt andra hem! Tåget gick 08.08 och så skulle jag va framme lagom till lunch

Men i Vaggeryd tog det stop! Spåret hade gått sönder eller nått, så där satt vi och väntade på en buss. Efter en timme så säger värdinnan att bussen inte går till Jönköping utan att jag då skulle få vänta en timme till på en annan (!!). Det va kallt kan jag säga.. 

Så istället för en färd på 3.75h så blev det en färd på 5,5! 

Mötte upp Semra lite sent och fixade inför seminariet imon, sen var det jobb för min del!

Slutade vid halv 8, sen äntligen hem!

Då blev det faktiskt bara knäckemacka.. Hade ingen ork för ngt annat


230216 tisdag

0 Läs mer >>
Hejsan! Idag så har jag slappat, hämtat Lowe på jobbet och lagat mat på kvällen! Inget speciellt med dagen riktigt förutom att det är sista i Halmstad på ngra veckor!

En söt bild på det 👍🏻


220216 måndag

0 Läs mer >>
Hejsan! Idag så började dagen med chill, kollade reprisen av Melodifestivalen, sedan blev det en fotorunda i lite förbi Ugglarp!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fler bilder kommer :) 
 
Sedan blev det att handla lite, baka vaniljbullar och sedan göra lövbiffspizza och kolla film!
 






Kollade Everest, somnade lite under hela filmen, så kan dessvärre inte uttrycka mig om vad jag tyckte om filmen, sådär måste jag nog ändå säga med tanke på att jag somnade...
 
 

210216 söndag

0 Läs mer >>
Hejsan! Idag så blev det först sovmorgon och frukost innan jag, Hampus, Lowe och Jonas drog iväg till Olearys för lite bowling!




Hampus och Jonas på delad första plats, jag 2:a och Lowe stackarn blev sist! Det var kul iallafall ;)

Sedan blev det att storhandla på Maxi, och på kvällen blev det Pinchos för mig och Lowe!






Lite sangria och mojitos på det! 

Efter det blev det bio: Deadpool! Hampus och Viktor följde med också!


Grymt bra film! 5/5 muppsar!!

200216 lördag

0 Läs mer >>
Hej! Idag så blev det tåg hem till Halmstad 9.11! Så var framme vid 12, och då blev jag hämtad, innan det blev lunch med Fia på Spis&Deli!





Kycklingburgare!

Sedan blev det lite på stan, och sen hem och skriva klart uppgiften och skickade in den! 

Sedan blev det kvällsmat på Friggan!


190216 fredag

0 Läs mer >>
Hejsan! Idag så har jag pluggat med Semra och Amanda inför en reflektionsuppgift som ska in imon, sedan blev det jobb!

God kvällsmat också!


Sen blev det att skriva mer på uppgiften och packa inför morgondagens hemfärd!

180216 torsdag

0 Läs mer >>
Hejsan! Idag så har jag varit i skolan, gjort färdigt grupparbetet med min grupp, så kan stanna tills tisdag i Halmstad! Åker ju hem på fredagen

Sedan så hade Semra och hennes kompis Tony konsert på bibblan! Så stolt över min lilla kompis!


Pluggade lite ihop sen också, en text som ska in på fredag!

Upptäckte en fin vinkel när jag snapchattade med Hampus, så ville påminna mamma om hennes ärvda gener! (Pappa, dags att skaffa snapchat!)


Vackert! 

Sedan blev det träning, lite bodybalance och löpband! Måste ta tag i träningen ordentligt om jag ska nå ner några kilon,  skärpning!

Till kvällsmat blev det en vegetarisk green thai gryta!

Råkade hinna gegga ihop riset och allt innan jag hann fota mitt upplägg, jaja! Gott var det, dock ganska starkt!



170216 onsdag

0 Läs mer >>
Hallå! Idag så var det tenta på schemat, 6 stycken frågor, och det kändes bra. Dock blir man lite fundersam när dem skrev på provet att dem första 3 frågorna inte har någon större betydelse i resultatet... Så hälften av provet spelar ingen roll om man har rätt på, låter sådär!

Aja, jag svarade samma på en del frågor som många andra hade gjort, så det känns helt okej nu ändå :)

Sedan satt jag med min studiegrupp och förberedde lite inför nästa veckas redovisning. Sedan blev det jobb på kvällen!

Fick en påminnelse av Facebook att jag har varit vän med Lowe under HELA vårat förhållande, alltid bra att hålla reda på!


Till kvällsmat blev det lax! Med lite sallad!
Känner att jag har tappat lite inspiration till att laga mat, har nte varit alls på humör för att handla ens, så det blir inte så goda måltider jag åstadkommer.. Oh well! 



160216 tisdag

0 Läs mer >>
Hallå! Dagen började med en engelsk frukost a la Lowe!

Idag så har vi inte gjort så mkt, var förbi moster Ulla en sväng och pratade över en fika! Alltid lika trevligt!

Sedan var det dags för mig att bege mig mot Jönköping igen! Tack Halmstad för denna gången! Ses på fredag igen haha 😉 

150216 måndag

0 Läs mer >>
Hallå! Glad alla hjärtans dag!

Idag så började dagen med en promenad med mamsi!

Sedan blev det lunch

Och sen plugg, besöka mormor och sen hämta Lowe för en romantisk middag för två

Och film


140216 söndag

0 Läs mer >>
Hejsan! Idag så började dagen med det här;


Maxis sommarjobbs audition! Intressant sätt att anställa folk, och jag var trött efter det.

Sedan så pluggade jag lite, tog en powernapp och en promenad med mor och far!

Sedan på kvällen blev det käk och bio!


Riktigt bra, tror jag haha! Var dock lite äckliga scener, men den får 4,5 av 5 mupsar! 

130216 lördag