0 Läs mer >>
Hej!
Idag gick jag upp tidigt och var på skolan kl 8 för att plugga med Semra, som jag trodde skulle plugga på sitt, men hon kom dit för att hjälpa mig vilket var väldigt snällt! Så vi satt där i 4 timmar och sedan cyklade jag hem i ruskvädret igen.

Slappade med Offe, gjorde en god champinjonsallad med sötpotatischips till lunch

Sedan när jag skulle gå med Offe på hennes andra promenad för dagen, så blev jag uppringd av Wild West Steakhouse, som ville att jag skulle komma på intervju! Så det var skönt att höra! Ska dit på torsdag :)


Sedan städade vi lite, och körde bodybalance, inte Lowe dock, sorligt nog..

Till kvällsmat gjorde jag en champinjon och tomatpasta, och eftersom Lowe inte gillar champinjoner så åt han ris istället. 


Anledningen till all den här champinjonlyxen är för att de sålde 250 grams paket på Coop för 10 kr styck, så varför inte?


Monday

0 Läs mer >>
Hej igen! 
Idag har jag inte gjort något vettigt alls förutom att handla mjölk och träna. Vädret har varit mindre bra, bestod av regn och rusk, tur att man har så nära till gymmet då ;)

Iallafall, body balance blev dagens pass, efterlängtat nu när jag missade senaste, känns som om det var evigheter sedan, fast det var för en vecka sedan ungefär.. Jaojao :)


Detta är den enda bilden jag tog idag, rolig va? ;)

Imon ska jag till skolan tidigare än på väldigt länge nämligen kl 8 för att plugga med Semra, jag ska göra omtenta på den kursen jag missade på början av året och Semra ska göra grammatikprovet :) gött att vända lite på dygnet!

Sunday

0 Läs mer >>
Hej igen! Dagen började med en halvtimmes Cx för att sedan planera hur vi ska lösa lägenhetsproblemet, eller hur vi ska göra över sommaren och hösten dvs. Så vi har börjat leta efter nya ställen helt enkelt! 

Well well, sedan gick vi en runda, satte oss ute på en bänk vid vattnet (eller Munksjön) och mumsade i oss en banan  och några kakor, innan det blev alldeles för kallt och solen gick i moln..

Sedan slappade vi hela eftermiddagen och på kvällen var vi otroligt sugna på pizza, så så fick det bli!
Till det blev det en film som jag inte kommer ihåg namnet på..

Myskväll alltså!

Saturday

0 Läs mer >>
Hej igen! Idag fick morgonen börja med att skriva klart uppsatsen och efter det chilla lite innan jag och Lowe bestämde oss för att gå och låna lite spel på bibblan som vi kan spela ihop;


Sedan skickade jag in mitt arbete och sedan gjorde vi inget mer vettigt än att spela tv-spel innan säng dags!

Ingen offe idag, matte var hemma, och inget Göteborg idag heller, det bli framskjutet till onsdag.. 


Friday

1 Läs mer >>
Hej igen!
Idag vaknade jag upp själv i sängen, eftersom Lowe är iväg. Sov rätt gott faktiskt!

Sedan började jag skriva ännu mer på hemtentan som ska va inne imon vid 5, kämns som jag är hyfsat ifatt ändå.

En sådan här blick fick jag när jag slutade klappa Offe och behövde två händer att skriva med;

Rasta Offe i regnet, och en gång till i regnet då vi skulle möta upp Lowe med paraply på tågstationen. 

Sedan skulle jag träna, missade body balance passet då jag inte tänkte klart.. Jo men Sofia, sätt klockan på 17.30, så har du 45 min innan passet börjar 17.15!...
Men hade bokat CX, så det funkade ändå.

Sedan blev det ägg, bacon och pasta till kvällsmat och två avsnitt av "Alla är fotografer", innan jag skrev lite extra på arbetet.


Thursday

1 Läs mer >>
Här du pappa, har jag hittat en perfekt serie till dig! Nej, det är inte "Arn" och inte "Master & Commander", utan en fotoserie!
 
Den handlar om Johan Rehnborg och Henrik Schyffert som ger varandra fotoutmaningar! Allstå riktiga fotoutmaningar, inga tramsiga sådana. Superbra, jag och Lowe kollar på den! "Alla är fotografer" heter den!
Finns på http://www.svtplay.se/alla-ar-fotografer!
 
Andra säsongen dock, men det spelar ingen roll!
 
 
 
En rolig serie annars också tycker jag! Finns på youtube med verkar det som!
 
 

En serie för Papp-Las...

0 Läs mer >>
Hejsan!
Tidigt i morse stack Lowe till Göteborg för att mönstra inför GMU, och så var det jag själv hela dagen, förutom lite fyrfotat sällskap :) 



Jag har bara tvättat, försökt fixa sommarjobbet på plats, hoppas det fixar sig snart! Och träning på det! Body Pump blev det iallafall!

Jag åt väldigt sen lunch, så det fick bli en jordgubbssmoothie till kvällsmat!
Och sedan Toy Story på det!


Så, så imorgon anländer Lowe på Rökerigränd igen, på obestämd tid! 

Wednesday

0 Läs mer >>
När vi var på besök i helgen så fick vi superfina handdukar som vi hade fått från Vicky och Peter! Supersöta! Tack så hemskt mycket!


Så kan man vända dem och så blir bilderna negativa (färgmässigt asså ;))


Tack igen!

Grönländska handdukar

0 Läs mer >>
Hejhopp!
Dagen började att Offe rusade in i lägenheten, Lowe hämtade henne medans jag fortfarande låg kvar i sängen. Hon rusade mot soffan, för där brukar jag ju sitta, men när jag ropade på henne så kunde jag se in i vardagsrummet att hon i tre meter "slidade" för att hinna stanna och vänta till sovrummet, och skutta upp i sängen och upp på min mage! Hon måste gilla mig lite iallafall.. Skulle filmat det!
 



Vi tog en prommis till Maxi för att kolla till bilen, och tada! En böter på 400 kr... hade varit billigare att stå på vanliga parkeringen.. så vi flyttade den in till parkeringshuset, där det kostar 400 kr för en vecka, och så känns det bra att den står inomhus också, och lite närmare lägenheten, fast man inte går förbi hela tiden..
 
Jao jao så kan det gå! Och oturen slutar inte där!
Blöjorna är ytterligare försenade, och vi hämtar inte dem förrens på fredag... så har bokat upp mina kompisar i onödan, men det är skönt att slippa behöva köra själv varken dit eller hem, brukar få lite lätt panik om jag inte vet vart jag ska ta vägen, och då är det bra med en Lowe som kan lugna ner en :)
 
vid 13 så stack jag till skolan för att göra en presentation om varför dator och tv-spel är ett bra sätt att lära sig engelska på. Det gick superbra, var väldigt nära på att gå över tidsgränsen, men det funkade ändå! Känns superbra att inte ha några papper och endast en powerpoint, vilket jag inte hade sist. Känns som att man kan prata mer fritt då.
 
Så det gick fint! Rastade knubbisen igen, innan det blev träningsdags! Body Jam + CX = SVETT! Sköna pass dock, en riktig kaloriförbrännare :) 

Och såhär har dem pyntat fontänen på hovrättstorget..


Fint antar jag? ..
 
Sedan så stod maten på bordet som Lowe hade fixat, med Elsas goda biffar! Supergoda! Vi bugar och bockar för dem!





 

Tuesday

0 Läs mer >>
Ojdå, har helt glömt bort att blogga de två senaste dagarna, har haft fullt upp med min presentation som jag hade idag, skriver om den i nästa inlägg!
 
Söndag då, jag vaknade upp i Frösakull medans Lowe var på Grottelyckan. Man passar på att vara ifrån varandra lite nu när man annars lever på varandra, kan vara skönt att bara vara själv med vardera familj ibland, även om det är superkul att vara blandat så! Man har ju inte lust att tröttna på varandra innan man har bott ihop i 1 år precis ;)
 
Needa, men jag pluggade på söndagen, inför presentationen, satt i trädgården och knaprade på selleri och kaffe med mor och far (lite konstig kombination, men råkade köpa 4 buketter selleri åt mamma istället för 4 stjälkar... så ni har jag snacks på kvällarna fram över!).
 
Sedan hämtade Lowe mig, och så åkte vi till Grottelyckan där vi åt mumsig fiskgratäng och supergod äppelpaj till efterrätt!
 
På måndagen då, så åkte vi från Halmstad mot Jönköping ca 08.30, så att vi skulle hinna skicka eventuella beställningar och rasta Offe såklart!
 
Vi hade lite problem med att hitta gratis parkering att dumpa Volvon på några dagar, men det fick bli Maxi parkeringen tillslut, vilket vi skulle ångra..
 
Vi åt texmex stroganoff till kvällsmat iallafall!

 
och kollade Interstellar på kvällen!
 
 
Vi har sett den tidigare, men fortfarande bra! Hemsk dock, rymden kan vara lika mycket otäck som intressant!
 
 
 

Sunday & Monday

0 Läs mer >>
Självklart visste jag att dem fyllde år igår, men hann inte lägga upp något grattis inlägg förrens idag, så grattis i efterskott också då!
 
Grattis Grattis!!
 
 

Grattis T&B!!

1 Läs mer >>
Hejsan!
Idag så började vi med en sovmorgon, lite ruggigt väder och extra mörkt i mitt rum, så det fick bli en sovmorgon allt :)
 
Sedan så fick Lowe skjuts ut til Grottelyckan, och jag shoppade på Maxi. 
Efter det blev det fika och mys med mormors nye kompis, Feykir!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan blev det kvällsmat med mor och far, och även senaste Beck filmen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday

0 Läs mer >>
Här kommer några till bilder när jag och Frej sitter och myser i soffan med "Gosiga Gunnar"
 
 
 
 
 
 

Frej mys

0 Läs mer >>
Hej! 
Idag började jag dagen med en promenad med Offe på stranden, pch Lowe gjorde prov!




Sedan fixade vi i ordning oss för att ta tåget ner mot Halmstad!

När vi landade i Frösakull så var Frej på besök, så det blev att gosa med honom och sedan tacos och fredagsmys framför Let's dance!


Fler bilder på "Frej-myset" kommer imorgon! 

Friday

0 Läs mer >>
Hejsan hoppsan!
Idag var det en dag som alla andra dagar, fick dock mitt paket från nelly igen, med dem nya par svarta jeansen, från Lee denna gången, en storlek större och självklart stora förhoppningar om att jag äntligen skulle ha ett par rejäla svarta jeans som passar!
 
MEN NEJ! Visst, det var ett annat märke än sist, men fast jag tog en storlek större, så kunde jag inte dra dem över halva låren, jag menar VAD händer? Konstiga storlekar får jag faktiskt påstå! Så ne, nu ligger jag ute med alldeles för mycket pengar hos nelly.com, så jag tänker inte beställa ett tredje par..
 
Det får helt enkelt bli att kolla i stan, vilket jag kanske gör i helgen?
 
Juste, i mon åker jag och Lowe ner till Halmstad för ett besök! Länge sedan man tog tåget till Halmstad, men det ska bli mysigt! Tanken var först att bara Lowe skulle åka ner nästa tisdag och hämta Volvon som vi ska låna för att hämta blöjorna i Göteborg, men så funderade Lowe på att åka imon för att hinna pilla lite med sina airsoft grejer som ligger hemma på Grottelyckan. Och då kände jag att jag inte ville vara hemma själv här i Jönköping, har alltid haft en liten fobi för att sova i ett hus själv, och speciellt i Jönköping! Händer det något påväg hem från gymmet, så är alla minst 3 timmar ifrån mig, och det blir lite jobbigt! Så jag hänkar helt enkelt! Tråkigt att sitta själv här liksom..
 
Iallafall, vi var en sväng på Maxi för mitt älskade jordnötssmör var slut, och jag tänkte skicka tillbaka min beställning från Asos, ett par t-shirtar i helt fel storlek egentligen, som bara råkar passa, de fick bara en annorlunda passform på mig.. XS nämligen, skulle bli M.. jaja!
Eftersom Asos "mottagning-av-produkter-sak" ligger i Polen, så antog jag att min beställning på 300 kr, kanske inte var lönt att skicka, så jag frågade henne innan vad det skulle kosta ifall jag skickade det.
"Som ett brev (alltså utan spårning och ersättning om paketet försvinner) så blir det 150 kr, och att skicka som ett värde paket (spårningsbart och ersättning) så blir det 250 kr"
 
Och då känner jag såhär; Nej!
Det är ju inprincip vad hela mitt paket kostar?!
Så jag behåller dem, kanske säljer dem på någon Facebook loppis eller nått, får se :)
 
Det blev dubbelpass idag igen iallafall, Body Balance + CX! Skönt!
Efter det blev det lax i ugn till kvällsmat!
 


Hollandaise såsen, hade tydligen gått ut för länge sedan, (29 januari..) så Lowe körde bearnaise (stavas?), och jag körde Oyster såklart, som en riktigt Ekströmmare!
 


 

Thursday

0 Läs mer >>
Ja, här har vi anledningen till grus på soffa, matta och i vatten skålen, bland annat!
 
 
 
 
 
Dock brukar jag faktiskt duscha av magen och tassarna efter en promenad på stranden! Men nosen får jag börja ta också, för där ligger gruset under pälsen som mjäll!
 
Men hon är söt ändå! :D

Offe grisar ner sig..