081014 onsdag

Hej! Idag var det inte min morgon...

Först kom jag på att idag skulle jag och Lowe på Laila bagges föreläsning som var på HLK.. Men sen när jag kollar i kalendern, så visade det sig att det var igår...
Grrrrrr.... Varför händer detta mig? För att jag är jävligt klantig antar jag.. Men ändå,hade så gärna velat gå på den! Jag menar, hur ofta åker Laila till HLK? Eller Jönköping över huvudtaget? Får hoppas hon kommer nästa år..

sen efter jag kom på det så kollade jag klockan, där visaren står på att bussen ska gå från hållplatsen NU denna minut! Så jag sprang och hoppade bokstavligen ner för trapporna, och hann precis med bussen! Hade där inte stått någon annan som skulle med samma buss, hade jag garanterat missat den... 

Suck.. Aja det var det som gick sådär under dagen, resten av dagen flöt på!

När jag kom hem satte jag mig med intervjufrågorna, eftersom jag ska intervjua min handledare imon! Det ingår i själva uppgiften som ska lämnas in nästa vecka :)

Annars då? Pasta carbonara med rostad vitlök till kvällsmat, mumsigt! Vi hade hur mycket vitlök som helst i kylen, så vi kände därför för att göra några i ugnen :)




Sen då, Jurassic Park 2 och läggdags, och ladda för näst sista praktikdagen för denna gången!


Nattinatti!

Kommentera här: