180115 sunday

Hallåsan! Idag bär det av mot Jönköping! Ska bli skönt att få komma hem till lilla lägenheten igen (inget emot familjerna alls!!), ska bli kul att städa i ordning och göra det lite fint nu när vi har fått massa fina saker att pryda den med!
 
Vi tog tåget vid 12, rätt skönt att komma hem i tid så man hinner fixa i ordning innan skolan börjar nästa dag! 
Och det hände lite grejer på tåget, tro det eller ej!
 
Den första saken var bara rolig, och intressant! 
Jag och Lowe satt brevid varandra och så hade vi ett bord emellan och ett säte mittemot. Efter ett tag hoppade det på en gubbe som satte sig på ett klappsäte på andra sidan. Det såg inte så bekvämt ut, så vi plockade bort våra väskor på stolen mittemot och frågade om han ville sitta där istället! Och det ville han!
 
Han var väldigt rolig att prata med! Han berättade bland annat att han bodde i Thailand och var påväg hem till Bankeryd efter att ha varit i Phuket i 4 månader! Han hade tydligen också med sig en väska med 24 kg psoriasis kräm som ska vara jättebra mot det, finns endast i Thailand den krämen. Så han säljer vidare den!
Han berättade också att han hade en gång haft 25 fadderbarn, samtidigt (!!), vilket är väldigt bra såklart!
 
Sen när han hade hoppat av så var det mindre roliga människor som hoppade på.. bland annat en kille i en rosa one piece (inget emot att killar har rosa!), och udda raggsockar.. ja utan skor!
Han och hans syster (som hade helt normala kläder jämfört med sin bror) satt där på klappsätena, med en varsn öl i handen.. han stank sprit och var väldigt full!
 
Irriterande med skrikande fyllon, mitt på dagen iallafall! Han ropade runt på bussen b.la. ;
"JAG ÄR HOMO!" (okej, fine, då vet vi det!)
"JAG VILL KN*LLA EN GIRAFF! HADE VARIT ASCOOLT ATT SKRIVA I SITT CV!" (no comments..)
 
Sedan började han såklart prata med mig och Lowe, vilket var okej ett litet tag iallafall, tills hans syster gick på toaletten brevid. Då hade han fått hålla i hennes plånbok och gick fram till oss, tog upp en hundralapp från HENNES plånbok och gav till oss.. 
Vi la såklart bara bort den på sätet mittemot oss utan att säga något, så vi kunde ge tillbaka den till henne när hon kom tillbaka. Han tyckte bara att "vi var så otacksamma"..
 
Så, det var en annorlunda tågtur!
Vi kollade två filmer vi hade laddat ner; "Predestination" och "Left Behind"!
 
"Predestination" var en udda, men en väldigt bra film ändå! Gillar man Inception och filmer som "knyter ihop säcken" , så gillar man definitivt denna!
 
 
Den får 4 av 5 toasts!
 

Den andra filmen var "Left Behind"! Trodde den skulle vara bra, men det var den sämsta filmen jag någonsin har sett..
 
Så om du har en dålig filmsmak (otroligt dålig...), så rekommenderar jag denna till dig! Eller om du vill skratta åt dåligt manus och löjliga amerikanska filmer..
 
 
Så om minsta är 1, så får den 1 av 5 toasters eller 0 är nog mer rimligt..
 

Kommentera här: