110815 tuesday

Hallå igen! Idag har jag INGET planerat..
 
Blev slappa för det mesta, städade lite och rättade till i lägenheten så allt hittade sin rätta plats (för tillfället iallafall). Kaffekokaren står under vasken till exempel.. får inte plats i något annat köksskåp!
 
Blev några nya sorters biffar till kvällsmat, gröna ärtbiffar! Ganska goda faktiskt, lite sting var det i dem också! Bra vegetarisk lunch!
 


Sedan bokade jag en tvättid, inte på min våning (3:e), utan 5:e! Fanns bara tider där tydligen..
Tvättningen gick bra, men torkningen dessvärre tvärtom. Torkskåpet återfuktade mer än torkade, och torktumlaren gjorde inte mycket bättre jobb. Hade i 5 par trosor och några strumpor, inget blev torrt?! 
 
Så, ett lakan hänger på min franska balkong, och hela badrummet ser ut som en tvättstuga för tillfället, men men!
Får försöka klura ut hur det funkar dära.. följde ändå anvisningarna? 
 
Sedan blev det att dammsuga och damma, och efter det en promenad med käraste Semra som man nte träffat på evigheter! Så kul! Otränade som vi är, så gick vi inte så långt, men det var mest kul att catcha upp lite :)
Såå fint det var där vi gick? Och utsikten på andra bilden!
 



Sedan var kl 9, och det blev halloumi och rödbetor till kvällsmat! MUMMA! Är nog beroende av halloumiost... ska försöka hitta en bara som inte är med getmjölk... gillar inte hur dem dödar killingarna för att gå ut mer mjölk hos getterna.. :(
 


Sedan blev det popcorn och typ 1/3 av första Hobbit filmen, sen blev det läggdags!
 
 

Kommentera här: